ABOUT HERBALIFE NUTRITION

Comunitatea Herbalife Nutrition

CINE SUNTEM

Lider gobal pentru înlocuitori de masă, suplimente nutriționale și produse pentru îngrijirea pielii. Zilnic, peste 4 milioane de shake-uri Herbalife Nutrition sunt consumate în întreaga lume.

Distribuitor Independent Herbalife Nutrition si client discutand

CUM FUNCȚIONĂM

Ajungem la clienții noștri prin rețeaua de distribuitori.

Experiența personală pe care o oferă Distribuitorii noștri Independenți este foarte importantă pentru misiunea noastră. Pe lângă produse, este vorba despre motivația și sprijinul personalizat acordat clienților care le oferă acestora încrederea pentru o schimbare în bine. 

Tocmai de aceea o numim diferența făcută de distribuitor.

Green Tick

De ce?
Să facem lumea mai
sănătoasă și mai fericită

Green Tick

Prin ce?
Prin rezultate care inspiră
pentru o viață mai bună

Green Tick

Cum?
Prin intermediul Distribuitorilor
noștri, care fac Diferența

Green Tick

Valorile noastre
Întotdeauna facem ceea ce este corect. Lucrăm împreună. Construim mai bine

  

Reteaua de distribuitori Herbalife Nutrition

UNDE NE AFLĂM

Fondată în 1980, Herbalife Nutrition operează în peste  90 de țări cu peste 8,000 de angajați la nivel global.

Peste 90 de țări

Țări de pe întreg globul

Locație și an

Fondată în 1980

Peste 8000 de angajați

Angajați la nivel global

  

De ce sa alegi produsele noastre

DE CE PRODUSELE NOASTRE

Institutul Herbalife Nutrition, unde își desfășoară activitatea experți de top din întreaga lume, are rolul de a promova excelența în domeniul nutriției prin cercetarea clinică și educația în întreaga lume.

Unitatile de productie Herbalife Nutrition

Unitățile noastre de producție beneficiază de cele mai noi tehnologii și se regăsesc printre cele mai avansate din lume. Toate laboratoarele noastre din lume sunt certificate ISO 17025. În Europa, gama de produse Herbalife24® este testată pentru substanțe interzise de  LGC prin programul renumit global ‘Informed Sport’.

Daruieste

DĂRUIEȘTE

Distribuitorii și angajații noștri ajută comunitățile. Ei se oferă voluntari și fac donații către  programe care promovează o nutriție bună și un stil de viață activ prin intermediul organizației noastre non-profit, Fundația Herbalife Nutrition.

Fundatia Herbalife Nutrition

Creată în 1994, Fundația Herbalife Nutrition (HNF)îți dorește să îmbunătățească viața copiilor. Prin intermediul rețelei sale de programe Casa Herbalife, HNF este partener cu organizații din întreaga lume pentru a oferi hrană sănătoasă copiilor defavorizați.

Sponsorizarile Herbalife Nutrition FRC

SPONSORIZĂRILE NOASTRE

Sponsorizăm peste 190 de evenimente sportive, echipe și sportivi din întreaga lume, incluzând aici peste 70 de sportivi de performanță și echipe sportive din Europa. Printre echipele sponsorizate de Herbalife Nutrition și sportivi se numără: renumitul jucător de fotbal Cristiano Ronaldo, Clubul de fotbal din SUA LA Galaxy și echipa de fotbal feminin a Spaniei Premier Division Atlético Madrid.

Olympic Sports Comitee logo

ÎN ROMÂNIA

Suntem onorați să fim principalul sponsor în nutriție pentru multiplul campion national la triathlon și duathlon, Ciprian Bălănescu, echipa de fotbal FC Farul Constanța, Lotul Olimpic de canotaj masculin și feminin al României.

Din Iulie 2022, Herbalife Nutrition România este Partenerul în Nutriție al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.