Politica de confidențialitate

Herbalife respectă confidențialitatea fiecărei persoane care-i vizitează site-urile de internet și-i utilizează serviciile.   Această Politică de confidențialitate vă informează într-un format de Întrebări frecvente cu privire la modul în care Herbalife vă utilizează informațiile personale și drepturile pe care le aveți în legătură cu informațiile dvs. personale.  Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la această politică, ne puteți contacta la privacy@herbalife.com.

Vă rugăm să rețineți că această politică se referă numai la site-urile de internet Herbalife („Site-uri˝) care conține un link către această politică.

Puteți identifica operatorul datelor dvs. cu caracter personal din partea Herbalife utilizând tabelul de la finalul acestei politici în funcție de țara dvs. de reședință.  Operatorul datelor dvs. cu caracter personal stabilește scopurile și mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal.

De asemenea vă rugăm să rețineți că produsele Herbalife sunt vândute numai prin intermediul Membrilor independenți („membri˝), care ar putea fi de asemenea operatori ai datelor dvs. cu caracter personal. Ar trebui să-i contactați direct pentru a le înțelege practicile cu privire la informații.

Întrebări frecvente (FAQ)

 • Cum pot beneficia de faptul că Herbalife îmi colectează datele?
 • Ce date pot fi colectate de către Site-uri?
 • Cum va colecta şi stoca Herbalife aceste date?
 • Pentru cât timp va păstra Herbalife aceste date?
 • Care este angajamentul Herbalife pentru respectarea confidențialității copiilor?
 • Care sunt drepturile mele cu privire la informațiile mele personale?
 • Ce se întâmplă cu securitatea Internetului și a site-ului?
 • Poate Herbalife să modifice această politică?
 • Cum pot identifica operatorul Herbalife a datelor mele cu caracter personal?

Cum pot beneficia de faptul că Herbalife îmi colectează datele?

Prin intermediul site-urilor sale, Herbalife colectează informații personale despre dvs. din mai multe motive:

 • Pentru a prepara și presta un acord cu dvs., după cum urmează:
 • pentru a prepara și încheia un contract de membru cu dvs.;
 • pentru a semna contractul de membru, inclusiv pentru a vă calcula câștigurile dvs. și pe cele ale altor membrii, și pentru a păstra și livra informații despre membrii de deasupra și de dedesubtul dvs. (rapoarte de nivel);
 • pentru a procesa comenzile de produse;
 • pentru a livra și returna produse și pentru a administra garanțiile; și
 • pentru plăți.
 • Pentru a ne respecta obligațiile legale precum:
 • pentru scopuri de contabilitate și fiscale;
 • pentru a efectua operațiuni de rechemare a produselor; și
 • pentru a răspunde la solicitările de informații din partea organelor publice competente și a autorităților juridice.
 • Pentru scopurile comerciale legitime ale Herbalife, precum:
 • pentru a vă furniza serviciile noastre și pentru a proteja integritatea și securitatea serviciilor noastre;
 • pentru a îmbunătăți experiențele utilizatorilor Site-urilor noastre de internet făcându-le mai accesibile și mai ușor de utilizate și pentru a crea un conținut mai relevant pentru dvs.;
 • pentru a rezolva solicitările membrilor;
 • pentru a pune în aplicare Termenii noștri de utilizare, regulamentul membrilor noștri și drepturile noastre; și
 • pentru a vă furniza informații și publicitate online cu privire la produsele noastre, serviciile și ofertele noastre speciale.

Este posibil să aveți dreptul să vă opuneți anumitor utilizări ale informațiilor dvs. personale în conformitate cu legislația aplicabilă; dar în acest caz, este posibil să nu puteți beneficia pe deplin de produsele și serviciile noastre.

 • Pe baza consimțământului dvs.:
 • pentru a beneficia de servicii dedicate precum primirea de pachete de informații;
 • pentru a lua legătura cu un membru Herbalife pentru o introducere în calitatea de membru sau pentru a participa la evenimente și provocări;
 • pentru utilizarea adresei dvs. de email sau a numărului dvs. de telefon în legătură cu marketingul produselor și serviciilor Herbalife și a produselor și serviciilor conexe; și
 • utilizarea anumitor cookie-uri și tehnologii similare, conform cerințelor legii.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, anunțându-ne la adresa de e-mail de mai jos, renunțând la publicitate prin e-mail sau prin SMS sau modificând setările de confidențialitate ale browserului dvs., după cum se arată mai jos. Dacă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă puteți bucura pe deplin de produsele și serviciile noastre.

Ce date pot fi colectate de către Site-uri?

La Herbalife, noi intenționăm să vă oferim cât mai mult control asupra informațiilor dvs. personale.  În general, puteți vizita Site-urile fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluiți informații despre dvs. Cu toate acestea, colectăm informații tehnice, cum ar fi adresa IP și informațiile browserului dvs., pentru a face o conexiune și a afișa site-ul nostru web. De exemplu, este posibil să colectăm date despre călătoria dvs. prin site-ul web sau să înregistrăm opțiunile pe care ați ales să le selectați. Aceasta este o procedură standard obișnuită pentru orice site web de pe Internet. Informațiile colectate nu vă identifică direct, dar pot fi utile pentru noi în scopuri de marketing și pentru îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim.

Cu toate acestea, există momente când colectăm informații direct de la dvs., cum ar fi de exemplu numele și adresa dvs. atunci când completați un formular pentru a solicita informații despre produsele Herbalife sau pentru a deveni membru Herbalife sau pentru a stabili contactul cu un membru sau pentru a participa la o provocare sau la un sweepstake. În situațiile acestea, este posibil să vă furnizăm informații și opțiuni adiționale cu privire la utilizarea intenționată de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal, dacă este cazul.  De asemenea, colectăm preferințele dvs. de comunicare, cum ar fi dacă doriți sau nu să primiți e-mailuri de reclamă. 

Pentru membrii înregistrați, Herbalife colectează informații despre produsele achiziționate online și informații încărcate voluntar de către membri pe site-uri, cum ar fi potențialii lor clienți și eforturile de marketing.

Este posibil să primim informații suplimentare despre dvs. din surse publice și disponibile din comerț și alte părți terțe. Dacă accesați serviciile terților, precum Facebook, Google sau Twitter, prin intermediul Site-urilor, pentru a vă conecta la Site-uri sau pentru a împărtăși altor persoane informații despre experiența dvs. pe Site-uri, putem colecta informații de la aceste servicii terță parte.

Unele conținuturi sau funcționalități ale site-urilor sunt furnizate de terțe părți, precum plug-in-urile Facebook și Twitter. Aceste părți terțe primesc informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, inclusiv prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Vă rugăm să consultați site-urile acestor terțe părți pentru a înțelege modul în care acestea utilizează informațiile dvs.

Cum va colecta şi stoca Herbalife aceste date?

Herbalife vă stochează informațiile personale într-un depozit centralizat împreună cu alte informații pe care le putem avea despre dumneavoastră, dacă există.  Acest lucru ne permite să evităm duplicarea, să gestionăm mai bine resursele noastre de informații și să vă oferim un serviciu mai bun.   Utilizăm aceste informații în scopurile menționate mai sus și în conformitate cu opțiunile dvs.

Pentru cât timp va păstra Herbalife aceste date?

Este posibil să păstrăm informațiile dvs. atâta timp cât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau conform legii, oricare dintre acestea durează mai mult. Durata pentru care în care Herbalife stochează informațiile dvs. personale depinde de scopul pentru care sunt utilizate informațiile.

Herbalife vă stochează informațiile într-un mediu sigur protejat de o combinație de măsuri fizice și tehnice.  Nu există acces public la aceste informații, cu excepția informațiilor pe care le oferiți în mod voluntar în comunitățile publice și pe forumurile de pe site-urile sau platformele terților.

 • Pentru a înțelege cum puteți modifica sau actualiza informațiile stocate despre dvs., vă rugăm să consultați întrebarea de mai jos intitulată: „Care sunt drepturile mele cu privire la informațiile mele personale?"

Cu cine partajează Herbalife informațiile mele personale?

Informațiile personale relevante vor fi partajate cu:

 • companiile sale afiliate sau asociate, și cu reprezentanțele, agențiile și persoanele licențiate ale oricăror aceste companii;
 • furnizorii de servicii care lucrează pentru Herbalife, de exemplu, companiile care ne ajută să dezvoltăm site-ul nostru și să îl păstrăm în siguranță și companiile care ne ajută să facem publicitatea mai relevantă;
 • alte companii cu care Herbalife a aranjat în mod direct sau indirect servicii în beneficiul dumneavoastră, de exemplu executarea comenzilor, furnizarea de pachete, funcții administrative prin e-mail, procesarea plăților prin carduri de credit și furnizarea de servicii pentru clienți;
 • anumiți membrii Herbalife, inclusiv membrii Herbalife din linia dvs. de influență (de exemplu, Subalternii de linie);
 • alte părți, conform legii, sau să se conformeze unei citații, unei proceduri judiciare sau a unui proces sau arbitraj legal sau judiciar similar, inclusiv divulgarea către auditori autorizați terță parte sau autorități guvernamentale, sau să investigheze sau să prevină frauda; și
 • alte părți în contextul unei tranzacții corporative, cum ar fi o procedură de fuziune, de achiziție sau de faliment.

Unde vor fi stocate datele dvs. cu caracter personal?

Herbalife desfășoară activități în multe țări din întreaga lume. Pentru a ne permite să vă oferim servicii coerente, oriunde v-ați afla, gestionăm anumite funcții ale site-ului dintr-o locație centrală. Acest lucru este în prezent valabil în S.U.A. În plus, membrii dvs. de linie pot fi stabiliți în S.U.A. sau în alte țări. Nu există un singur set de legi de protecție a datelor care să acopere Europa, SUA și alte părți ale lumii. Legislația europeană obligă Herbalife să ia măsuri de protecție a datelor dvs. atunci când sunt transferate către regiuni din afara Europei. Aceste măsuri includ:

 • pentru transferurile internaționale către alte entități Herbalife din lume, Herbalife se bazează pe Clauzele sale contractuale model;
 • pentru transferurile internaționale către furnizorii de servicii, protecțiile depind de furnizorul de servicii în cauză și de localizarea acestuia, și includ contracte ce conțin clauze de protecție a datelor conform legii; și
 • pentru transferurile internațională, dacă există, către membrii din linia dvs. de coordonare, Herbalife se bazează pe semnarea contractului de membru.

Care este angajamentul Herbalife pentru respectarea confidențialității copiilor?

Protecția confidențialității copiilor este importantă. În anumite cazuri, este posibil ca Herbalife să colecteze informații personale de la minori. Herbalife obține consimțământul părintelui sau al tutorelui legal al minorului în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Care sunt drepturile mele cu privire la informațiile mele personale?

În funcție de legea aplicabilă, puteți avea diverse drepturi în ceea ce privește informațiile dvs. personale, cum ar fi dreptul de acces, rectificarea, restricționarea sau contestarea prelucrării datelor dvs. personale (inclusiv prelucrarea pentru marketingul direct) și portabilitatea către un alt operator și ștergerea. Unele dintre site-urile noastre vă permit să revizuiți și să vă actualizați informațiile personale sau să vă anulați calitatea de membru al serviciului. În cazul în care această funcție nu este disponibilă și pentru asistență pentru alte drepturi cu privire la informațiile cu caracter personal, vă rugăm să contactați biroul local al serviciilor membrilor Herbalife, să ne contactați la https://privacyportal.onetrust.com/webform/46601746-6006-4c21-88ec-15dfa5b7dcdc/349bb89d-7008-46f7-b765-717966e11235.

Vă rugăm să rețineți că aceste drepturi cad sub incidența limitărilor stabilite de lege.

Dacă nu doriți să primiți publicitate prin e-mail sau prin SMS, vi se va oferi posibilitatea de a renunța la comunicările pe care le primiți.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre această politică și despre practicile noastre sau dacă aveți reclamații legate de utilizarea de către Herbalife a datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa:

Director protecție date - EMEA
Global Business Services Center Krakow
ul. Puszkarska 7M, 30-644 Kraków, Poland

privacy@herbalife.com

Pentru utilizatorii și membrii Uniunii Europene, dacă aveți nelămuriri cu privire la colectarea și utilizarea de către Herbalife a informațiilor dvs. personale pe care Herbalife nu le poate rezolva în mod satisfăcător, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere competentă din jurisdicția dumneavoastră.

Ce se întâmplă cu securitatea Internetului și a site-ului?

Internetul nu este un sistem securizat şi trebuie să fiţi mereu prudent cu datele pe care alegeţi să le furnizați online. Datele personale colectate de site-urile Herbalife sunt stocate în medii securizate fără acces public. În anumite cazuri, datele personale sunt criptate înainte ca dumneavoastră să efectuaţi tranzacţia, folosind tehnologii de securizare adecvate.

Poate Herbalife să modifice această politică?

Legile de confidențialitate, liniile directoare și cazuistica de modifică în mod continuu. Astfel Herbalife își rezervă dreptul de a modifica această politică din când în când. Vă recomandăm să vizitați periodic site-ul nostru pentru a lua la cunoștință cea mai recentă versiune a politicii noastre. 

Cum pot identifica operatorul Herbalife a datelor mele cu caracter personal?

Puteți identifica operatorul datelor dvs. cu caracter personal din partea Herbalife utilizând tabelul de la finalul acestei politici în funcție de țara dvs. de reședință. 

Armenia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Austria

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany

Azerbaidjan

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Bielorusia

Herbalife Bela LLC, Bldg.29-91А, Prityckogo str., Minsk, 220092, Belarus

Belgia

HERBALIFE INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgium

Bosnia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Bulgaria

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn (“Herbalife Polska”)

Croația

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Cipru

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece (“Herbalife Greece”)

Republica Cehă

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic (“Herbalife Czech”)

Danemarca

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6  1103 København K

Estonia

LLC “Herbalife International RS” | Russia, 129110, Moscow, Prospect Mira, 33/1. (“Herbalife”)

Finlanda

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finland

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Franța

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Polinezia Franceză

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Georgia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7

Germania

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Ghana

HERBALIFE GHANA LTD Number 12 UNA home, Airport City, Postal code GL126, Accra, Ghana

Grecia

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Ungaria

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building “B”

Islanda

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Irlanda

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Israel

HERBALIEF INT’L OF ISRAEL (1990) LTD., 46 Derech Hamakabim St, Industrial Zone, Rishon, Letzion 75359, Israel

Italia

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Kazahstan

LLC Herbalife Kazakhstan, 241 Mukanov Ave., 050008 Almaty city, Republic of Kazakhstan

Kârgâzstan

LLC Herbalife Kazakhstan, 050008, Kazakhstan, Almaty, Mukanova st. 241. (“Herbalife”)

Letonia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Liban

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece («Herbalife Greece»)

Lituania

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Macedonia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Moldova

I.C.S Herbalife MA SRL , С/f: 1012600022785, Str. Ismail, 81/1, Business Centre “Panorama”, et. 2, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

Mongolia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Olanda

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norvegia

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Polonia

HERBALIFE POLSKA Sp. z o.o., Janki, ul. Falencka 1B, 05-090, Raszyn, Polska Al. Jerozolimskie 134, Eurocentrum Office Complex - Gamma, 02-305 Warszawa

Portugalia

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Oeiras Lagoas Park Edifício 8 – 1º Piso 2740-244 Porto Salvo, PORTUGAL

România

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Rusia:

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Serbia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Republica Slovacă

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic (“Herbalife Slovakia”)

Slovenia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

South Africa (incl. Botswana, Leshotho, Namibia and Swaziland)

Herbalife International South Africa, Ltd., Ground Floor, Building 32, Woodlands Office Park, Woodlands Drive, Woodmead, Gauteng, 2191, South Africa

Spania

Herbalife International de Espana S.A. C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Suedia

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Elveția

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Turcia

HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ., Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok., N3 Ataşehir, 34752, İstanbul/Türkiye

Ucraina

 Herbalife Ukraine LLC,  01103, Kyiv, 26 Kikvidze str, Ukraine

Regatul Unit

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. Regatul Unit

Zambia

Herbalife Zambia Ltd., Shop no. 5, Farmers House, Central Park, Cairo Road, Lusaka, Zambia

 

Mai mult, Herbalife Europe Ltd. este controlorul anumitor date cu caracter personal pentru angajamente cu un număr limitat de furnizori de servicii terți și Herbalife Europe Ltd. a numit Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. ca reprezentant al acesteia în Uniunea Europeană. Puteți contacta Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. scriind la 16, Avenue de la Gare L-1610 Luxemburg sau la adresa de email privacy@herbalife.com.

Află mai multe despre Herbalife