Prețurile Herbalife Nutrition

În Herbalife prețuim relația dintre Membrii noştri şi clienții lor. De aceea recomandăm întotdeauna clienților să profite de cunoștințele, susținerea și încurajarea Distribuitorilor care îi consiliază. Această relație este motivul pentru care nu publicăm o listă de prețuri on-line. Membrul va oferi prețuri competitive la produsele pe care le-ai ales. 

Produsele Herbalife nu se vând în magazine, astfel încât fiecare dintre clienții noștri beneficiază de servicii personalizate din partea unui Distribuitor Independent Herbalife. Devenind client, vei fi ghidat în funcţie de necesităţile tale individuale.

Fiecare persoană este diferită şi stim că Herbalife îţi poate oferi mai mult, dacă vei dezvolta un program personalizat. Prin discutarea nevoilor tale individuale cu un expert, suntem siguri că vei face cea mai bună alegere în ceea ce privește sănătatea și obiectivele tale wellness.

Contactează un Distribuitor

Completează formularul online. Un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition te va contacta și împreună veți începe călătoria spre cea mai bună versiune a ta.