Powiedz Tak Herbalife Nutrition i dołącz do milionów ludzi na całym świecie, którzy już są z nami.

SPUNE DA HERBALIFE NUTRITION

Da, suntem lideri globali în nutriție, cu peste 40 de ani de experiență în lucrul cu distribuitori independenți pentru a oferi shake-uri, gustări și suplimente de cea mai bună calitate.   

Da, produsele noastre premiate sunt susținute de știință, formulate cu ingrediente de calitate și dezvoltate pornind de la nevoile tale

Și da, suntem mai mult decât atât. Suntem o comunitate care-și dorește să te ajute să faci diferența și să te susțină în atingerea obiectivelor tale.

Spuna DA. Alătură-te milioanelor de oameni de pe tot globul care au spus deja DA Herbalife Nutrition.

Shake Formula 1 Căpșune

SHAKE-URILE NOASTRE

Fie că dorești să îți îmbunătățești alimentația, să atingi o greutate ideală și sănătoasă  sau să îți îmbunătățești nivelul de antrenamente, shake-urile noastre proteice de înaltă calitate sunt formulate științific pentru a răspunde nevoilor tale.  Shake-ul nostru Formula 1 reprezintă o masă completă care conține cantitatea potrivită de proteine, carbohidrați și micronutrienți esențiali.

Sport în aer liber

SUPORT PERSONALIZAT

Nu este ușor să faci alegeri sănătoase și să îți îmbunătățești obiceiurile alimentare. Este un proces care necesită timp și motivație iar aici, consultantul tău Herbalife Nutrition poate face o mare diferență. Cu o îndrumare personalizată, suport și sfaturi, antrenorul tău va lucra cu tine astfel încât să îți poți transforma obiectivele în realitate. 

Alergăm împreună

Este simplu să intri în contact cu noi. Completează formularul și un Distribuitor Herbalife Nutrition va lua legătura cu tine pentru a te ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru nevoile tale. 

Micul dejun ideal Herbalife Nutrition

ÎNCEPE ZIUA CU DREPTUL

Nutriție. Revigorare. Hidratare. Începe-ți dimineața cu micul nostru dejun ideal și ușor de preparat. Oferă-i corpului tău nutrienții esențiali de care are nevoie, cu ajutorul shake-ului delicios Formula 1. Revigorează-te cu un ceai pe bază de plante și răcorește-te cu băutura  concentrată Herbal Aloe Vera. 

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Planta crescand

Pentru produsele noastre, folosim cele mai bune ingrediente și cei mai buni furnizori.

Testat&certificat

Investim în expertiză și în cele mai bune tehnologii și unități de producție.

Stiinta & siguranta

Peste 300 de oameni de știință pun mai presus de toate calitatea, siguranța și excelența produselor.