Cuplu fit

DE CE HERBALIFE NUTRITION

Suntem lider mondial în nutriție, cu o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea celor mai bune shake-uri înlocuitoare de masă și suplimente alimentare. Produsele noastre sunt concepute pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele, dar ceea ce ne face unici, este comunitatea noastră care este în continuă creștere. Rețeaua noastră de Distribuitori Independenți este răspândită peste tot în lume și suntem aici pentru a te sprijini în călătoria ta către o nutriție mai bună.

Shake Formula 1 Căpșune

SHAKE-URILE NOASTRE

Fie că dorești să îți îmbunătățești alimentația, să atingi o greutate ideală și sănătoasă  sau să îți îmbunătățești nivelul de antrenamente, shake-urile noastre proteice de înaltă calitate sunt formulate științific pentru a răspunde nevoilor tale.  Shake-ul nostru Formula 1 reprezintă o masă completă care conține cantitatea potrivită de proteine, carbohidrați și micronutrienți esențiali.

Sport în aer liber

SUPORT PERSONALIZAT

Nu este ușor să faci alegeri sănătoase și să îți îmbunătățești obiceiurile alimentare. Este un proces care necesită timp și motivație iar aici, consultantul tău Herbalife Nutrition poate face o mare diferență. Cu o îndrumare personalizată, suport și sfaturi, antrenorul tău va lucra cu tine astfel încât să îți poți transforma obiectivele în realitate. 

Alergăm împreună

Este simplu să intri în contact cu noi. Completează formularul și un Distribuitor Herbalife Nutrition va lua legătura cu tine pentru a te ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru nevoile tale. 

Micul dejun ideal Herbalife Nutrition

ÎNCEPE ZIUA CU DREPTUL

Nutriție. Revigorare. Hidratare. Începe-ți dimineața cu micul nostru dejun ideal și ușor de preparat. Oferă-i corpului tău nutrienții esențiali de care are nevoie, cu ajutorul shake-ului delicios Formula 1. Revigorează-te cu un ceai pe bază de plante și răcorește-te cu băutura  concentrată Herbal Aloe Vera. 

   
 

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Planta crescand

Pentru produsele noastre, folosim cele mai bune ingrediente și cei mai buni furnizori.

Testat&certificat

Investim în expertiză și în cele mai bune tehnologii și unități de producție.

Stiinta & siguranta

Peste 300 de oameni de știință pun mai presus de toate calitatea, siguranța și excelența produselor.