Acest site web și conținutul acestuia au fost dezvoltate și puse la dispoziție cu scopul exclusiv de a furniza informații educaționale și nu trebuie tratate sau privite ca materiale de marketing. Declarațiile făcute pe site nu au fost evaluate de niciun organism de reglementare. Informațiile despre beneficii sunt legate în mod specific de ingredientele aferente și au fost dovedite și susținute de dovezi și cercetări științifice. Conținutul de pe acest site nu trebuie să fie transmis ca hyperlink, copiat, reprodus sau distribuit în alt mod, în întregime sau parțial. Nu trebuie luate măsuri în baza conținutului.

Neumentix

NEUMENTIX™

Neumentix conține o combinație unică de polifenoli din surse naturale, inclusiv acid rozmarinic. Polifenolii Neumentix sunt dovediți științific că îmbunătățesc performanța cognitivă și mentală, susținând atenția, concentrarea, viteza de reacție și memoria de lucru, fără a perturba somnul de noapte.

Această capsulă bogată în fitonutrienți conține cofeină naturală precum și vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice

Fiit-NS™

Fiit-NS este un amestec de polifenoli, extrași din fructe și legume. Studiile au arătat că acest amestec poate ajuta la reducerea masei adipoase abdominale și a circumferinței taliei și poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții legate de sănătate (HRQOL), reducând în același timp oboseala și extenuarea.

Yoga în aer liber

EPICOR®

Spre deosebire de orice alte suplimente de vitamine sau ingrediente, EpiCor® este un ingredient alimentar complet, dovedit clinic că susține un sistem imunitar puternic. Consumat zilnic, EpiCor® îi ajută pe oameni să ducă un stil de viață mai sănătos, susținând sănătatea imunitară, igiena mucoasei nazale și poate susține, de asemenea, microbiomul intestinal.

Produse alimentare care susțin sănătatea intestinală

PREBIOTICE ȘI PROBIOTICE

Cheia pentru prevenirea multor probleme de sănătate este menținerea unui intestin sănătos. Acesta este motivul pentru care este esențial pentru noi să consumăm alimente și suplimente care ne hrănesc în mod activ intestinul cu „bacterii prietenoase” și fibre. Consumând alimentele și suplimentele potrivite, întărim bacteriile bune din intestine, ceea ce ne ajută în același timp să ne ferim de probleme digestive, stres, apărare imunitară deficitară, probleme de somn și tulburări de dispoziție.

Cuplu tânăr fericit

VERISOL®P

VERISOL®P este alcătuit din peptide de colagen pure, naturale, care au fost special dezvoltate și dovedite științific că oferă cea mai înaltă eficacitate posibilă în pielea umană, rezultatele fiind vizibile imediat după 4 săptămâni. Peptidele de colagen funcționează prin stimularea metabolismului pielii din interior.