START YOUR BUSINESS TODAY

incepe afacerea

ÎNCEPE CHIAR AZI PROPRIA AFACERE

Construiește-ți propria afacere cu Herbalife Nutrition – unul dintre liderii vânzărilor directe la nivel global. Începe chiar azi – beneficiază de succesul nostru dovedit ca lider al industriei și experiența în domeniu, pentru a pune bazele propriei tale afaceri. 

High Protein Iced Coffee latte macchiato

FII PROPRIUL TĂU ȘEF

Stabilește-ți singur programul de lucru și lucrează de oriunde îți dorești. Atât timp cât este dovedit că flexibilitatea jobului are un impact uriaș asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală, o oportunitate de afacere ca aceasta, poate fie exact ce ai nevoie. Construiește-ți o echipă și o afacere care se potrivește stilului tău de viață.

Standardul de Aur Herbalife Nutrition

GARANŢIILE STANDARDULUI DE AUR

Garanțiile Standardului de Aur au fost stabilite pentru ca tu să te poți dezvolta. Acest lucru înseamnă că poți lucra ușor cu noi, suntem transparenți în totalitate și îți putem oferi tot sprijinul nostru pentru ca afacerea ta să crească.

Green Tick

Costuri reduse pentru început: Nu este obligatorie o comandă minimă, iar costul pentru Kitul Distribuitorului Herbalife este redus.

Green Tick

Garanția de a primi banii înapoi: garantăm rambursarea completă, în termen de 90 de zile, a costului pentru Kitul Distribuitorului Herbalife, indiferent de motivul anulării activității de Distribuitor.

Green Tick

Informații transparente despre oportunitatea de afacere: furnizăm informații clare, exacte și de actualitate potențialilor Membri, referitoare la posibile venituri în Declarația de Compensație Medie Brută.

Green Tick

Garanția rambursării: garantăm rambursarea cu 100% a costurilor, precum şi a cheltuielilor de transport catre companie pentru toate produsele achiziționate și nevândute cu 12 luni înainte de renunțarea din orice motiv la activitatea de Distribuitor.

    

Parte din comunitatea Herbalife Nutrition

INTRĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ

Împărtășește aceeași pasiune pentru nutriție personalizată cu milioane de oameni din întreaga lume. Beneficiază de training susținut de experți, sprijin constant și acces la produsele dezvoltate de oamenii de știință. Produsele noastre nu sunt disponibile în magazine sau în supermarket – acestea sunt disponibile exclusiv prin rețeaua de Distribuitori Independenți Herbalife Nutrition.

Pachetul de start Herbalife Nutrition

PACHETUL TĂU DE START

Înscrie-te, începe propria afacere și comandă pachetul de start, care îți oferă instrumentele cheie și informațiile necesare pentru a un start promițător.

Green Tick

Geanta de umăr Herbalife Nutrition

Green Tick

Broșura de produse Herbalife Nutrition 

Green Tick

Formula 1: Shake Mix Vanilie

Green Tick

Pachetul de bun venit Herbalife Nutrition 

Green Tick

Shaker Herbalife Nutrition 

Green Tick

Acces la platformele online și la traininguri

Green Tick

Lingură de măsurat Herbalife Nutrition 

  

Alatura-te comunitatii noastre

FII FORȚA SCHIMBĂRII

Fii un consultant, un mentor, un prieten. Ajută clienții să scape de vechile obiceiuri nesănătoase, să își imbunătățească nutriția și să trăiască mai activ și mai sănătos. Unicitatea Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition este chiar valoarea acordată de către client consultantului și Distribuitorului său. Alătură-te chiar azi comunității noastre și fă chiar tu diferența.

  

FAQ

Q: Cât timp trebuie să aloc afacerii?

Tu decizi cât timp și efort vei investi în Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition. Fie că vrei să dedici 40 sau 4 ore pe săptămână – totul depinde de tine.

Q: Cât de mult voi câștiga?

Acest lucru depinde de tine… dar întotdeauna să îți setezi așteptări realiste. Fie că decizi să lucrezi part time sau full time, numărul de ore lucrate, energia și dedicarea investită în afacerea ta vor influența veniturile obținute. Înainte de a lua o decizie te rugăm să consulți

Declarația de Compensație Medie Brută.

Q: Care sunt beneficiile?

1. Flexibilitate

Tu îți stabilești programul de lucru și de unde vei lucra – o oportunitate de afacere care se potrivește stilului tău de viață.

2. Calitate

Îți oferim cele mai bune produse susținute de știință și folosite de milioane de oameni în fiecare zi. 

3. Comunitate

Atunci când te alături Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition te alături unei comunități globale – vei primi sfaturi și sprijin și vei deveni parte din familia Herbalife Nutrition.

4. Recompense

Obții acces gratuit la comunitatea noastră de Distribuitori. Vei găsi aici oferte și promoții, precum și toate cele mai recente materiale de educație și instruire care te ajută să aprofundezi cunoștințele despre produs și nutriție.

Q: Cum pot învăța mai multe despre nutriție?

Când devii Distribuitor Independent Herbalife Nutrition vei primi acces la instrumente de educație și training care te vor  ajuta să afli mai multe despre nutriție, wellbeing, tehnici de vânzare și multe altele.

Q: Pot renunța dacă nu îmi place?

Desfășoară afacerea în felul tău, cu costuri minime pentru început – totul face parte din Garanțiile Standardului de Aur. Dacă Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition nu este pentru tine, poți renunța în primele 12 luni.

Q: De ce aș alege Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition?

Afli mai multe

Obții acces la  hub-ul de informații și evenimente exclusive pentru educație și training despre produse și nutriție.

Obții mai multe

Adaptezi munca stilului tău de viață, îi ajuți pe ceilalți și faci ceea ce iubești. Te vei bucura de oportunități de venituri suplimentare sau principale, alături de unul dintre liderii brandurilor de vânzări directe. 

Q: Pot vinde online?

Cu GoHerbalife poți avea propriul tău website fără munca din spate și costurile creării unuia de la zero. Este ușor să îți construiești afacerea și să răspunzi nevoiIor clienților tăi.

Q: Cum încep?

1. Completează formularul online.

2. Un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition te va contacta.

3. Completează și semnează contractul online.

4. Felicitări! Acum ești un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition– ți se va atribui un ID de distribuitor.