Bol sanatos cu fructe &ovaz

GREUTATE SĂNĂTOASĂ

Simte-te bine, arată bine și adoptă un stil de viață mai bun cu produsele noastre care îți oferă soluții pentru o greutate sănătoasă. Produsele pentru controlul greutății și pentru pierderea în greutate, sunt bazate pe știință și sunt concepute pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să beneficiezi de o nutriție echilibrată.

Pahare cu shake Herbalife Nutrition Formula1

MASĂ SĂNĂTOASĂ ȘI DELICIOASĂ

Formula 1 Herbalife Nutrition este un shake complet, înlocuitor de masă, produs din ingrediente 100% vegane. Furnizează proteine de înaltă calitate plus toți micro și macro nutrienții esențiali  de care corpul tău are nevoie pentru o masă echilibrată. Este convenabil, este o alternativă sănătoasă la un mic dejun bogat în calorii, prânz sau cină. Savurează shake-ul tău Formula 1 disponibil în 10 arome delicioase.   

Gustari proteice Herbalife Nutrition

GUSTĂRI BOGATE ÎN PROTEINE

Gustările noastre bogate în proteine sunt o modalitate excelentă pentru a-ți reduce pofta de mâncare, oferind în același timp un aport de proteine și energie, atât de necesar corpului tău. Fie că îți dorești o gustare pentru atunci când ești pe fugă sau vrei doar să îți potolești pofta de dulce, gama noastră de batoane și gustări te va ajuta să îți atingi obiectivele nutriționale fără să te abați de la planul tău alimentar, sănătos și echilibrat.

Pahar cu bautura revigoranta Herbal Aloe

BĂUTURI CU CONȚINUT SCĂZUT DE CALORII

Menține-ți nivelul optim de hidratare fără să te abați de la planul tău de pierdere în greutate, cu gama noastră de băuturi delicioase și răcoritoare cu un conținut scăzut de calorii. De la ceai cu cafeină până la băutura concentrată Aloe Vera, produsele noastre sunt formulate pentru a susține o dietă controlată caloric.