Herbalife24 - nutriție sportivă de înaltă calitate

24 DE ORE DE NUTRIȚIE SPORTIVĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

Dezlănțuie-ți potențialul cu o nutriție sportivă fără compromisuri. Îndiferent dacă ești un sportiv amator sau un atlet de elită, – gama de produse Herbalife24® îți va duce performanța la un nou nivel. Cu soluții de proteine de înaltă calitate și băuturi cu electroliți, gama Herbalife24® îți oferă produsele de care ai nevoie pentru a te pregăti, antrena și recupera. Atinge performanțe optime cu prima gamă de produse care asigură nutriție sportivă pe durata întregii zile.

Herbalife24 CR7 Drive - crește-ți performanța

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI PERFORMANȚA CU CR7 DRIVE

În colaborare cu fotbalistul profesionist Cristiano Ronaldo, am dezvoltat o băutură care te ajută să susții performanța de anduranță* în timpul antrenamentului la sală, pe teren sau în timpul activităților în aer liber. Cu o aromă răcoritoare de fructe de acai, CR7 Drive este o băutură hipotonică dezvoltată de experți, concepută pentru a ajuta în timpul antrenamentelor solicitante și pentru a îmbunătăți hidratarea.* CR7 Drive este o băutură sportivă modernă, cu un gust plăcut, creată pentru a alimenta dorința de a impinge limitele.

Herbalife24 Formula 1 Sport - shake înlocuitor al unei mese

UN ÎNLOCUITOR DE MASĂ CREAT PENTRU SPORTIVI

Formula 1 Sport nu este ca orice alt înlocuitor de masă. Hrănește sportivul din tine, ținând în același timp evidența caloriilor zilnice. Acest înlocuitor de masă oferă un amestec echilibrat de proteine de înaltă calitate, fibre, carbohidrați și vitamine și minerale cheie. Dezvoltat de experți pentru a oferi corpului tău nutrienții necesari unei mese echilibrate. Ține pasul cu progresul tău zilnic cu acest shake înlocuitor de masă, delicios și convenabil.

Herbalife24 Hydrate - profită la maxim de antrenament

BĂUTURĂ CU ELECTROLIȚI, CU APORT SCĂZUT DE CALORII

Hidratarea în timpul antrenamentului este elementul cheie pentru a obține performanțe optime.** Folosind cercetări aprofundate și formule bazate pe știință, am dezvoltat o băutură cu electroliți, cu un aport scăzut de calorii. Herbalife24® Hydrate conține Vitamina C care ajută la reducerea oboselii și extenuării. Ambalat în pliculețe individuale, Herbalife24® Hydrate poate fi folosit cu ușurință în orice moment. Profită la maxim de antrenamentul tău consumând băutura noastră delicioasă, cu electroliți.

Herbalife24 Prolong - optimisează-ți performanța

BĂUTURA CARBO-PROTEICĂ DIN TIMPUL ANTRENAMENTULUI

Pentru a te ajuta să îți optimizezi performanța, am dezvoltat un amestec unic de carbohidrați și proteine care oferă corpului tău substanțe nutritive cheie în timpul exercițiilor intense prelungite.** Herbalife24® Prolong este îmbogățit cu vitaminele C, B1, B3, B6 și B12. Prolong este o băutură cu o aromă răcoritoare de citrice, ușor de consumat cu apă. Herbalife24® Prolong este produsul perfect care te sprijină în timpul antrenamentelor zilnice și contribuie la performanța sportivă.

Herbalife24 Rebuild Strength - recuperează-te după antrenamentele de forță

RECUPEREAZĂ-TE DUPĂ ANTRENAMENTELE DE FORȚĂ

După o sesiune de antrenament intens, tu, dar și mușchii tăi aveți nevoie de odihnă. Pentru a sprijini recuperarea, este esențial ca după antrenament să consumi proteine și carbohidrați.** Herbalife24® Rebuild Strength este un shake proteic post-antrenament, cu aromă de ciocolată, care oferă 25 de grame de proteine ​​care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. Optimizează-ți recuperarea cu Herbalife24® Rebuild Strength.

Herbalife24 Rebuild Strength - recuperează-te după antrenamentele de anduranță

RECUPEREAZĂ-TE DUPĂ ANTRENAMENTELE DE ANDURANȚĂ

Un plan nutrițional eficient de recuperare conține un echilibru între hidratare, proteine și carbohidrați.** Pentru a sprijini recuperarea post-antrenament, am formulat o băutură sportivă carbo-proteică, cu vitamine și minerale cheie. Herbalife24® Rebuild Endurance conține un amestec unic de vitamine C, E, B1, B2 și fier, oferind astfel o băutură excelentă de recuperare pentru sporturile de anduranță și după exerciții aerobice.

Batoanele Herbalife24 Achieve - gustare practică cu proteine

BATOANE PROTEICE DELICIOASE

Batoanele proteice sunt o alternativă de gustare super convenabilă, post-antrenamentcare te ajută să crești aportul zilnic de proteine. Indiferent dacă ești în căutarea unei gustări echilibrate sau dorești o creștere rapidă a aportului proteic, batoanele proteice Herbalife24® Achieve combină gustul delicios cu proteina din zer de înaltă calitate. Fiecare baton conține 21 grame de proteine și conținut scăzut de zahăr. 

Herbalife24 - gama de nutriție sportivă concepută pentru a susține performanța

FORMULAT PENTRU PERFORMANȚĂ. SUSȚINUT DE ȘTIINȚĂ

Du antrenamentul, performanța fizică și recuperarea la un nou nivel cu Herbalife24®. Gama noastră de nutriție sportivă pentru întreaga zi este concepută atât pentru sportivii de performanță cât și pentru sportivii amatori. Fiecare produs a fost dezvoltat de experți și susținut de cercetări științifice. Toate produsele Herbalife24® sunt concepute din ingrediente de înaltă calitate, testate riguros pentru a ne asigura că îndeplinesc și depășesc standardele din industrie.

Gama Herbalife24 - certitficată de Informed Sport

DEZVOLTATE ÎN LABORATOR. CONFIRMATE PE TERENUL DE SPORT.

Toate produsele Herbalife24® sunt testate pentru depistarea substanțelor interzise de către o terță parte independentă. Programul de asigurare a calității Informed Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testat de laboratorul de antidoping de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Gama noastră Herbalife24® alcătuiește un plan eficient de nutriție sportivă - acoperind hidratarea, proteinele, carbohidrații și vitaminele și mineralele cheie. Poți personaliza gama noastră de nutriție sportivă pentru a se potrivi nevoilor tale specifice de antrenament. Antrenează-te ca un adevărat atlet folosind o nutriție sportivă fără compromisuri.

Herbalife24 - nutriție sportivă pentru sportivul de zi cu zi

100% ÎNCREDERE ÎN COMPETIȚIE

Produsele Herbalife® sunt testate și monitorizate în mod regulat pentru a îndeplini numeroase detalii specifice, pentru a garanta stabilitatea produsului și pentru a ne asigura că toate ingredientele coincid cu afirmațiile de pe etichetă. Promisiunea noastră este aceea de a ne asigura că sportivii, antrenorii și instructorii pot avea încredere în produsele noastre. Maximizează-ți performanța și recuperarea având 100% încredere în nutriția ta.

  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Î1: Cum îți construiești un plan eficient de nutriție sportivă?

Când te gândești la cele mai eficiente produse sportive pe care să le consumi când te antrenezi este util să iei în considerare cele 3 faze: înainte, în timpul și după antrenament.

  • Pregătirea corpului pentru antrenamentul zilnic este la fel de importantă ca și recuperarea acestuia după antrenament. Nutriția dinaintea antrenamentului ar trebui să se concentreze pe hidratarea si energizarea corpului.**
  • În timpul exercițiilor fizice, vei dori să menți un nivel ridicat de energie și să rămâi hidratat.** Băutura noastră carbo-proteică Herbalife 24® Prolong îmbogățită cu vitamine este perfectă pentru a fi consumată în timpul exercițiilor intense prelungite. CR7 Drive este o băutură sportivă dezvoltată în colaborare cu Cristiano Ronaldo, concepută pentru a susține performanțele de anduranță *, pentru a ajuta la antrenamentele solicitante* și pentru a îmbunătăți hidratarea.*
  • După un antrenament intens sau o sesiune de antrenament, tu, dar și mușchii tăi aveți nevoie de odihnă. Un plan nutrițional eficient de recuperare conține un echilibru între hidratare, proteine și carbohidrați. Descoperă shake-urile noastre proteice Herbalife 24® Rebuild Endurance și Rebuild Strength, batoanele proteice și suplimentele alimentare concepute pentru a te ajuta să te recuperezi după antrenamente și care îți oferă sprijin nutrițional. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

 

Î2: Diferă nutriția sportivă de cea normală?

Se pare că există o concepție greșită despre nutriția sportivă și anume că aceasta este doar pentru sportivii profesioniști. Desigur, sportivii de performanță se antrenează intens, iar cerințele lor nutritiționale sunt foarte mari, dar nutriția sportivă are la bază nutriția generală, care poate fi aplicată oricărei persoane care face sport regulat.

Nutriția generală necesită consumul unui anumit număr de calorii și substanțe nutritive esențiale pentru a susține funcțiile vitale ale corpului, care este determinat de obiectivele nutriționale și de fitness unice ale unei persoane.

De asemenea, un plan echilibrat de nutriție sportivă – alimente, lichide și suplimente alimentare după caz – promovează în primul rând sănătatea optimă, oferind în același timp energie pentru activitatea fizică, susținând recuperarea și optimizând adaptarea la antrenament și performanța.*****

  • Asigurarea necesarului caloric prin cantități corecte de macronutrienți: proteine, carbohidrați și grăsimi.
  • Asigurarea unei hidratări adecvate - este crucială pentru ca organismul să funcționeze corect. Când consumi băuturi energizante, ține cont de consumul zilnic de cofeină.****

Î3: Ce sunt produsele de nutriție sportivă?

Nutriția și un bun plan de fitness merg mână în mână - Fie că abia acum începi călătoria ta de fitness, fie că ești un sportiv obișnuit sau un sportiv de performanță, ai nevoie de o nutriție optimă care să te susțină în fiecare moment. Gama noastră sportivă Herbalife 24® îți oferă produsele de care ai nevoie pentru a te pregăti, antrena și a te recupera. Este ușor de personalizat în funcție de programul tău specific de antrenament. Du antrenamentul, performanța și recuperarea la nivelul următor cu gama noastră de nutriție sportivă pentru întreaga zi. Garantăm că fiecare produs din fiecare lot este testat pentru depistarea substanțelor interzise de către o terță parte independentă. Pentru a verifica produsele introdu numărul lotului de pe cutie aici www.informed-sport.com.

 

Î4: Când ar trebui să consum suplimente nutritive sportive?

Nu este important doar ce produse de nutriție sportivă folosești, ci și când. În funcție de propriile obiective nutriționale și de fitness, regimul tău de antrenament poate necesita anumite tipuri de suplimente nutritive sportive înainte, în timpul sau după antrenamente.** Gama noastră Herbalife24® oferă suport sportivilor 24 de ore din 24™. Îți poți personaliza programul în funcție de sportul practicat, antrenament, dar și în funcție de nevoile de performanță și recuperare.***

 

Î5: De unde pot cumpăra produse de nutriție sportivă în România?

Produsele Herbalife24® se vând exclusiv prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Poți cumpăra produse de nutriție sportivă Herbalife24® contactând unul din distribuitorii noștri independenți (găsești un Distribuitor Independent completând formularul nostru de aici).

 

* Soluțiile pe bază de carbohidrați-electroliți contribuie la menținerea performanței de anduranță în timpul exercițiilor prelungite. Soluțiile pe bază de carbohidrați-electroliți îmbunătățesc absorbția apei în timpul exercițiilor fizice.

** Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

****Se recomandă să nu depășiți un aport zilnic de 400 mg de cofeină din toate sursele (200 mg pentru femeile însărcinate sau care alăptează). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13 (5): 4102, 120 pp

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.