Ceai din plante pentru micul dejun ideal Herbalife Nutrition

ÎNCEPE ZIUA CU DREPTUL

Micul dejun ideal Herbalife Nutrition are gust excelent, este plin de nutrienți și necesită puțin timp de preparare. Și știi ce este mai bine de atât?! Poate fi adaptat pentru a ți se potrivi în totalitate. Micul dejun sănătos și echilibrat oferă organismului tău energia de care are nevoie pentru a începe ziua cu brio. 

De ce anume are nevoie organismul tău la micul dejun?

Organismul uman este compus din sute de trilioane de celule. Pentru funcţionarea optimă organismul are nevoie de peste 100 de nutrienți diverși, zilnic. În categoria acestora intră proteine, carbohidrați, grăsimi și diferite vitamine, minerale, etc.

De asemenea, ai nevoie de o hidratare optimă, cu apă*, aproximativ 2 l în fiecare zi.

* Pentru stabilirea regimului de hidratare este necesar consultul specialistului.

Care sunt cele mai comune alegeri la micul dejun?

Micul dejun este cea mai importantã masã a zilei, însã uneori pur și simplu nu avem suficient timp dimineața pentru a ne pregãti o masã echilibratã din punct de vedere nutrițional.

Nu iei micul dejun?
Absența micului dejun determină scăderea nivelului de zahăr în sânge sub nivelul normal, generând nevoia de a mânca ceva la repezeală, de obicei ceva pe bază de carbohidrați. Acest ciclu se repetă în timpul zilei, creându-se un cerc vicios ce poate duce în timp la apariția problemelor de sănătate și la acumularea de kilograme nedorite.

Ce îți oferă un Mic Dejun echilibrat?

Menținerea unui nivel de energie stabil în timpul zilei. Cu preparare rapidă, delicios și plin de nutrienți esențiali, Micul Dejun Ideal Herbalife constituie o alternativă nutritivă și convenabilă, atunci când ești pe fugă.

Un Mic Dejun echilibrat pe bază de proteine permite evitarea acceselor necontrolate de foame şi dorinţa permanentă de a mânca.

 

În acest fel, vă va fi uşor să :

  • Vă controlaţi greutatea
  • Nu vă confruntați cu slăbiciune şi oboseală în timpul zilei
  • Simţiți bine şi plini de vitalitate.

Micul dejun ideal Herbalife

Control eficient al greutății

Un mic dejun cu o combinație nutritivă corectă te pregătește pentru ziua ce urmează, punându-ți la dispoziție un flux continuu de energie, spre deosebire de puseurile de scurtă durată pe care ți le oferă alimentele pline de zaharuri.

Încearcă micul dejun Herbalife cu aport controlat de calorii, ce conține o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați și alte substanțe nutritive importante. Se prepară rapid și ușor și la mai puțin de 220 kcal per porție, reprezintă o alternativă mai sănătoasă decât un covrig mâncat în grabă dimineața, atunci când ești pe fugă.

 

Pahare de shake de ciocolata

NUTRIȚIE

Masa ta completă din mers: shake-urile noastre proteice Formula 1 conțin ingrediente vegane, nu au gluten, sunt potrivite pentru vegetarieni și furnizează mai mult de o tremie din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale, per porție. Savurează shake ul Formula 1 disponibil în 10 arome.

Pahare cu ceai din plante

REVIGORARE

Trezește-te cu băutura noastră revigorantă din plante, infuzată cu ceai verde și negru. Savurează această băutură cu cofeină și conținut scăzut de calorii, caldă sau rece, oricând ai nevoie de puțină energie.

Bautura Herbal Aloe in pahar

HIDRATARE

Începe-ți ziua cu un pahar de băutură concentrată Herbal Aloe. Această băutură cu conținut scăzut de calorii este preparată din suc de Aloe Vera și a fost concepută pentru a te ajuta să te menții hidratat.