Consum de produse Herbalife24 la sala

NUTRIȚIE SPORTIVĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Antrenează-te precum un adevărat sportiv. Du antrenamentul, performanța fizică și recuperarea la un nou nivel cu Herbalife24®. Gama noastră de nutriție sportivă este folosită de peste 190 de echipe sportive, sportivi de performanță și în cadrul evenimentelor sportive desfășurate la nivel global.

Pregatire pentru antrenament

ÎNAINTE DE ANTRENAMENT

Pregătirea corpului pentru antrenamentele zilnice este la fel de importantă ca și recuperarea lui post-antrenament. Pentru un antrenament eficient, hidratează-te și energizează-te cu băutura noastră efervescentă Lift Off ®.

Fata antrenandu-se la sala

ÎN TIMPUL ANTRENAMENTULUI

Păstrează un nivel ridicat de energie în timpul antrenamentului. Pentru a te ajuta să-ți optimizezi performanța, am dezvoltat Herbalife24®Prolong – aliatul perfect pentru antrenamentele tale.

Recuperare dupa antrenament

POST ANTRENAMENT

După un antrenament intens, ai nevoie de odihnă. Un plan eficient de nutriție pentru recuperare, are la bază un conținut echilibrat de hidratare, proteine și carbohidrați. Descoperă gama de produse create pentru recuperarea post antrenament.

Prieteni pregatindu-se pentru antrenament

PENTRU ÎNTREAGA ZI

Indiferent dacă ești un sportiv amator sau un sportiv de elită, satisfacerea nevoilor tale zilnice de nutriție și hidratare este esențială pentru antrenament, performanță și recuperare. Antrenează-te ca un atlet adevărat și dezlănțuie-ți potențialul cu gama noastră de nutriție sportivă fără compromisuri.