Suplimentele Herbalife Nutrition

SUSȚINE-ȚI CORECT CORPUL

În ciuda celor mai bune eforturi, dieta noastră zilnică poate să nu conțină nivelurile potrivite de nutrienți. În acest caz, suplimentele alimentare ne pot ajuta să ne asigurăm că ne hrănim corect. Vitaminele, mineralele și alte suplimente ajută la susținerea sănătății generale și sunt esențiale pentru dezvoltarea normală a organismului.

Suplimentele Herbalife Nutrition cu vitamine și minerale

VITAMINE ȘI MINERALE

Vitaminele și mineralele reprezintă micronutrienții cheie necesari pentru o mare parte din reacțiile chimice pe care corpul le desfășoară în fiecare zi. Totuși, corpul nu poate produce toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa la randament maxim. De aceea este atât de importantă o dietă sănătoasă. O dietă echilibrată îți furnizează vitamine și minerale esențiale, dar poate fi dificil să obții toți nutrienții necesari doar din alimentație.

Suplimente cu grasimi sanatoase

GRĂSIMI SĂNĂTOASE

Organismul tău are nevoie de cantități mici de grăsimi pentru a funcționa corect – în cantități mici și în cadrul unei diete echilibrate, acizii grași esențiali contribuie la funcția normală a inimii, creierului și la menținerea vederii.

Suplimente bogate in fibre

FIBRE

Fibrele constituie cel mai important factor dietetic care ajută la menținerea unei funcții gastrointestinale normale. De aceea, adulților li se recomandă să consume 25g de fibre zilnic. Pentru a te ajuta să atingi necesarul zilnic de fibre îți punem la dispoziție o gamă bogată de produse cu un conținut ridicat de fibre.

Shake proteic Herbalife Nutrition cu aroma de vanilie

EXTRA PROTEINE

Crește-ți aportul de proteine rapid – suplimentele noastre cu proteine de înaltă calitate sunt perfecte pentru a fi integrate în planul tău alimentar. Savurează-le sub formă de shake sau smoothie sau adaugă o măsură în bolul tău cu terci de ovăz.