Banana Bread

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce să nu încerci această banana bread delicioasă?

Porții: 8
Timp de gătire: 45 minute
Ingrediente:
  • 96g (4 porții) Herbalife Nutrition Protein Bake Mix
  • 104g (4 porții) Shake F1 Herbalife Nutrition, cu aromă de banane
  • 140ml lapte semi-degresat
  • 100g unt tartinabil, cu conținut redus de grăsimi
  • 1 (95g) banană
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahăr de cocos
Metodă de preparare:

Ustensile: Formă de pâine din silicon antiaderentă de 500 g

  1. Preîncălzește cuptorul la 150°C. Într-un castron mare, amestecă Protein Bake Mix cu shake-ul F1, cu aromă de banane, laptele și untul tartinabil. Taie banana în jumătate, iar una din jumătăți se taie felii subțiri și se lasă deoparte. Se zdrobește jumătatea rămasă și se adaugă în bol.
  2. Adaugă zahărul de cocos și amestecă, apoi toarnă aluatul format în tavă netezind partea de sus cu un cuțit plat pentru a te asigura că aluatul umple tava. Pune feliile de banane deasupra aluatului. Se coace timp de 45-55 de minute până se rumenește. Testează dacă aluatul este copt introducând o scobitoare în centru. Ar trebui să iasă curată dacă este gătită corespunzător. 
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

183

8,2

15,2

3,2

11,5

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 2,3

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 11

Sare (g): 0,7

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.