Biscuiți de ciocolată

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce să nu încerci acești biscuiți delicioși de ciocolată?

Porții: 16
Ingrediente:
  • 96g (4 porții) Herbalife Nutrition Protein Bake Mix
  • 104g (4 porții) Shake F1 Herbalife Nutrition cu aromă de ciocolată fină
  • 50g zahăr de cocos
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 100ml lape semi-degresat
  • 50g unt tartinabil, cu conținut redus de grăsimi
  • Hârtie de copt
Metodă de preparare:
  1. Preîncălzește cuptorul la 180 C/treapta 4 și tapetează o tavă mare de cuptor cu hârtie de copt. Într-un castron mare, combină Protein Bake Mix, shake-ul F1 cu aromă de ciocolată fină, bicarbonatul de sodiu și laptele. Se amestecă bine până se omogenizează.
  2. Adaugă untul tartinabil cu conținut scăzut de grăsimi în amestec. Pune aproximativ 2 linguri de amestec în mâini și rulează până se formează o bilă. Așază apoi bila în tavă, pe hârtia de copt și apas-o ușor cu degetele pentru a-i da o formă rotundă de biscuite. Repetă acești pași și cu restul amestecului de aluat pentru a obține opt biscuiți. Așază-i în tavă la o distanță de cel puțin 2 cm unul față de celălalt.
  3. Se coc timp de 10-15 minute până se întăresc și devin crocanți. Se lasă la răcit și apoi se servesc.
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

81

3,2

7,7

1,5

5,1

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 1,2

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 5,6

Sare (g): 0,5

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.