FLaytout Menu
Brownie

Nutriție zilnică și stare de bine

​​Brownie​

PORȚII

8 porții

TIMP DE PREPARARE

10 minute

TIMP DE GĂTIRE

20 minute

TIMP TOTAL

30 minute

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate.* Indiferent dacă îți este pofta de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce nu încerci acest brownie delicios?

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.

​Informații nutriționale

Informații nutriționale per porție:

 

  • Valoare energetică: 187 kcal
  • Proteine: 14,4 g
  • Carbohidrați: 15,3 g
  • Carbohidrați, din care zaharuri: 10,8 g
  • Grăsimi: 7,4 g
  • Grăsimi, din care acizi grași saturați: 3,1 g
  • Fibre: 1,0 g
  • Sare: 0,6 g

Ingrediente

  • 50 g unt tartinabil cu conținut redus de grăsime
  • 35 g zahăr brun fin
  • 96 g Herbalife Protein Bake Mix
  • 100 g Herbalife24® Rebuild Strength, cu aromă de ciocolată
  • 200 ml lapte semi-degresat
  • 35 g ciocolată neagră, cu 85% cacao, ruptă în bucăți
  • 16 g cacao pudră
  • 1 ou
  • Hârtie de copt, 20cm tavă pătrată pentru prăjituri

Instrucţiuni

  • Preîncălzește cuptorul la 170 C / treapta 3 și tapetează tava cu hârtie de copt.
  • Într-un castron mare, amestecă untul cu conținut scăzut de grăsimi cu zahărul brun până când se omogenizează. Adaugă pudra de cacao, Protein Bake Mix și Rebuild Strength, împreună cu laptele și amestecă.
  • Într-un bol termorezistent, în care se poate găti la microunde, topește ciocolata timp de 1 minut și 30 de secunde sau până când ciocolata devine o cremă netedă. Se adaugă ciocolata în amestecul de aluat, se adaugă și oul și se amestecă. Se transferă totul în tava pregătită și se coace timp de 15-20 de minute, până când blatul este ușor întărit și pufos, iar dedesubt umplutura este încă lichidă. Perforează ușor partea de sus, de câteva ori, cu vârful unui cuțit, apoi lăsă brownie-ul să se răcească în tavă.
  • Scoate brownie-ul din tavă și tăie-l în 16 bucăți. Se poate păstra până la 4 zile la frigider sau se poate împacheta corespunzător și se poate congela. Pentru a se consuma după ce a fost păstrat în congelator, se transferă în frigider până la dezghețare.