Cupcakes cu vanilie și ciocolată

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce să nu încerci aceste cupcakes delicioase și pufoase?

Porții: 8
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 20 minute
Ingrediente:
  • 96g Protein Bake Mix
  • 112g Protein Drink Mix
  • 40g unt vegetal cu conținut redus de grăsimi
  • 230ml lapte semi-degresat
  • 20g ciocolată neagră cu 90% cacao
  • 8 forme de cupcakes
Metodă de preparare:

Ustensile: o tavă de cupcakes cu 12 găuri

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C/treapta 4  de gaz și tapetează tava pentru cupcakes cu cele opt forme de cupcakes. Într-un castron mare, amestecă Protein Bake Mix cu Protein Drink Mix, cu o lingură de lemn. Adaugă untul vegetal și apoi laptele, amestecând treptat, apoi continuă să amesteci până la omogenizare.
  2. Împarte aluatul în formele de cupcakes și coace timp de 15-20 de minute, până când cresc și devin aurii. Se lasă apoi să se răcească în tavă.
  3. Odată ce s-au răcit, rupe ciocolata în bucăți mici și pune-o într-un bol termorezistent. Pune bolul la microunde timp de 1 minut, până la 1 minut și 30 de secunde sau până când se topește ciocolata. Stropește ușor cupcakes-urile cu ciocolata topită și lasă-le să se răcească înainte de servire.
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

143

5,5

9

1

14

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 1,9

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 2

Sare (g) : 0,7

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.