Fursecuri

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce să nu încerci aceste fursecuri delicioase?

Porții: 8
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 20 minute
Ingrediente:
  • 96g Protein Bake Mix
  • 112g Protein Drink Mix
  • 50g făină integrală
  • 100 g unt vegetal cu conținut redus de grăsime, topit
  • 70ml lapte semi-degresat
Metodă de preparare:

Ustensile: Tavă rotundă de 20 cm

  1. Preîncălzește cuptorul la 170°C/treapta 3 și tapetează tava cu hârtie de copt. Într-un castron mare, combină Protein Bake Mix cu Protein Drink Mix și cu făina. Se amestecă untul vegetal topit, apoi se adaugă treptat laptele. Amestecă cu mâna ingredientele până se formează aluatul, apoi frământă timp de 1 minut. Amestecul trebuie să fie ferm, dar lipicios.
  2. Transferă amestecul în tava pregătită. Înmoaie o lingură de metal într-o cană mică cu apă sau lapte și folosește-o pentru a netezi amestecul și a umple toată tava, creând o suprafață netedă. Folosind o furculiță pudrată cu făină, fă un model pe toată marginea, împingând dinții furculiței în amestec și făcând o adâncitură. Trasează patru linii care merg de la un capăt la celălalt al tăvii la distanțe egale, pe ambele părți, astfel încât să obții opt triunghiuri. Înțeapă cu furculița fiecare bucată, pentru a face un model.
  3. Se coace pe nivelul de jos al cuptorului timp de 15-20 de minute, până aluatul devine auriu, apoi lasă-l să se răcească în tavă. Se scoate din tavă și se taie pe liniile marcate înainte de coacere pentru a crea bucățile de frusecuri.
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

158

6

12,1

1,7

13,7

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 1,4

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 1

Sare (g): 0,8

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.