Gogoși

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. De ce să nu încerci acești gogoși delicioși și pufoși?

Porții: 4
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 5 minute
Ingrediente:
  • 1 ou
  • 2 lingurițe de apă
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • 48g Protein Bake Mix
  • 40g făină simplă, plus suplimentar pentru pudrat
  • Ulei de măsline tip spray, se vor folosi 8 pulverizări
Metodă de preparare:

Ustensile: Forme de gogoși de 7 și 3 cm, friteuză cu aer cald

  1. Preîncălzește friteuza, dacă modelul o cere. Într-un castron, se bate oul, se adaugă apa și esența de vanilie. Apoi într-un castron mai mare, adaugă Protein Bake Mix, făina și amestecul de ouă și amestecă până se omogenizează.
  2. Pudrează cu făină o suprafață curată de lucru din bucătărie și pune aluatul pe ea. Pudrează aluatul și întinde-l pe suprafața de lucru folosind un sucitor. Păstrează o grosime de aproximativ 2 cm. Taie apoi trei cercuri mari din aluat folosind forma de 7 cm. Apoi, cu forma mică de 3 cm, tăie o gaură mică în mijlocul fiecăruia dintre cercurile inițiale pentru a face forme de gogoși.
  3. Adună tot aluatul rămas după formarea gogoșilor, rulează și apoi întinde-l pe suprafața de lucru cu sucitorul. Folosind forma de 7cm, taie din nou un cerc, apoi taie cu ajutorul formei mai mici mijlocului acestuia pentru a mai forma o gogoașă.
  4. Pulverizează gogoșile cu uleiul de măsline, pe fiecare parte și așează-le în friteuză, la o distanță de aproximativ 2 cm una de alta. Se gătesc timp de 5 minute la 175°C, până devin aurii și cresc. Se lasă să se răcească înainte de a fi servite.
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

102

2,6

12,1

1,2

7,8

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 0,8

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 0,4

Sare (g): 0

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.