FLaytout Menu
Pizza mici cu adaos de roșii cherry, măsline, brânză mozzarella și busuioc proaspăt pe un fundal rustic de lemn, în prim-plan.

Nutriție zilnică și stare de bine

Mini pizza cu legume

Portie

2 Portii

Timp de preparare

75 Minute

Timp de gâtire

15 Minute

Timp total

90 Minute

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate.* Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. Încearcă aceste mini pizza delicioase, cu legume. 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.

​Informații nutriționale

Nutriționale per porție: 
 
  • Valoare energetică: 190 kcal
  • Proteine: 17,0 g
  • Carbohidrați: 18,7 g
  • Carbohidrați, din care zaharuri: 2,4 g
  • Grăsimi: 5,1 g
  • Grăsimi, din care acizi grași saturați: 2,1 g
  • Fibre: 2,8 g
  • Sare: 0,4 g

Ingrediente

  • 48 g Herbalife Protein Bake Mix
  • 3 g drojdie uscată sau cu acțiune rapidă
  • 35 ml lapte semi-degresat
  • 20 g pâine / făină tare, măcinată (sau o altă alternativă fără gluten)
  • 2 linguri de passata
  • 4 frunze proaspete de busuioc
  • 30 g mozzarella cu conținut redus de grăsime, feliată subțire
  • ¼ (80 g) dovlecel, tocat
  • 4 măsline, feliate
  • 20 g porumb dulce
  • sare de mare și piper negru

Metodă de preparare

  • Într-un castron mare, amestecă Protein Bake Mix cu drojdia. Încălzește laptele într-o ceașcă, la cuptorul cu microunde, timp de 10 secunde sau până ajunge la temperatura camerei.
  • Amestecă laptele cu ingredientele uscate timp de 1 minut. Împinge tot amestecul spre fundul castronului, cu o spatulă. Acoperă vasul cu o folie ermetică și lasă-l la loc cald timp de 1 oră.
  • Preîncălzește cuptorul la 200°C/treapta 6 și tapetează o tavă cu hârtie de copt. Pudrează cu făină o suprafață curată de lucru și transferă aluatul pe ea. Împarte aluatul în două bucăți egale sub formă de bile. Folosind un sucitor pudrat cu făină, întinde aluatul, păstrând o formă de cerc, de aproximativ 10 cm diametrul. Pudrează cu făină dacă mai este nevoie. Transferă apoi cele două bucăți de aluat în tavă.
  • Pune câte o lingură de passata pe fiecare aluat și întinde-o cu dosul lingurii până pe margini. Rupe frunzele de busuioc în bucăți mici și adaugă-le deasupra, apoi condimentează cu sare și piper. Adaugă pe fiecare pizza cantități egale de mozzarella, dovlecei, măsline și porumb dulce. Se coace 10-15 minute, până când aluatul devine auriu pe margini și brânza se topește. Se servește caldă sau rece.