Tartă cu afine

Autor: Herbalife Nutrition
Cel mai versatil produs al nostru, Protein Bake Mix este un produs gata de folosit în preparate, care adaugă proteine, fibre și minerale rețetelor tale preferate.

Cu Protein Bake Mix, există posibilități nelimitate. Indiferent dacă ai poftă de o gustare dulce sau sărată, noi avem soluții. Încearcă această tartă delicioasă cu afine.

Porții: 8
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 25 minute
Ingrediente:
  • ulei, pentru ungere
  • 96g Protein Bake Mix
  • 104g Formula 1 Sport
  • 230ml lapte semi-degresat
  • 100g afine
Metodă de preparare:

Ustensile: Tavă pătrată de tort, de 20 cm

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C/treapta 4 și tapetează tava cu hârtie de copt. Într-un castron mare, amestecă Protein Bake Mix cu Formula 1 Sport. Adaugă treptat laptele și amestecă până se omogenizează. Adaugă apoi și afinele și transferă amestecul în tava pregătită, nivelând partea de sus cu o spatulă.
  2. Se pune la copt pentru 20-25 de minute, până devine aurie, apoi se taie în opt bucăți și se lasă la răcit înainte de servire.
Informații nutriționale per porție:
Per porție

 

Valoare energetică (kcal)   

Grăsimi (g)

Carbohidrați (g)       

 

Fibre (g)

Proteine (g)

Per porție

116

2,7

9,8

3,4

11,9

 

Grăsimi, din care acizi grași saturați (g): 0,9

Carbohidrați, din care zaharuri (g): 5,7

Sare (g): 0,1

 

*Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă care implică încălzirea, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă.