Rețete

Budincă de chia și fructe de pădure

Budinca de chia

Semințele de chia sunt o adevărată comoară! Știai că 100gr de semințe de chia crude conțin 34,4g de fibre, 17,8g Omega 3, 407mg Potasiu și 335mg Magneziu? Combină-le cu shake-ul tău preferat Herbalife Nutrition Formula 1 (și cu încă câteva ingrediente) și te poți bucura de o gustare delicioasă și nutritivă, plin[ de beneficii! Budinca noastră este perfectă atunci când ai poftă de ceva dulce, asigurându-te că nu te abați de la o dietă echilibrată.

Porții: 1
Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
  • 2 măsuri de shake Herbalife Nutrition Formula 1 cu aromă de căpșune
  • 250 ml de băutură vegetală
  • 2 linguri semințe albe de chia
  • 70 g amestec fructe de pădure
Metodă de preparare:

1. Pune Formula 1, băutura vegetală și semințele de chia într-un borcan acoperit.Agită-le și lasă amestecul să se așeze timp de 10 minute sau până ce compoziția începe să se îngroașe, agitand borcanul ocazional.

2. În timp ce aștepți, zdrobește fructele de pădure cu o furculiță.Așază-le apoi pe fundul unui pahar sau al unui bol.Toarnă apoi cu grijă amestecul de Formula 1 peste fructele de pădure.

3. Acoperă recipientul cu folie alimentară și bagă-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte, până se așază

Valoarea nutrițională per porție *

Informații nutriționale per porție:
Energie (kcal) Grăsimi (g) Carbohidrați (g) Zaharuri (g) Fibre (g) Proteine (g)
Per porție 325 10.2 39 23.8 15.2 22,3

* Doar atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta, produsul nostru oferă toate beneficiile nutriționale descrise pe această etichetă.